Fă-ne o vizită la Institutul Polonez! Citește cărți, împrumută filme sau ascultă muzică. Verifică în catalogul nostru online dacă avem ceva interesant pentru tine!

Catalogul on-line

Cea mai mare parte a mediatecii o constituie biblioteca, totalizând un număr de cca. 4 000 de volume, în principal cărți de autori polonezi. În colecțiile noastre, permanent îmbogățite, vei găsi: proză, poezie, non-fiction, cărți despre teatru, artă, cultură, istorie, dar și dicționare, lexicoane, ghiduri turistice și audiobook-uri.

Chiar dacă nu știi limba polonă, în mediateca noastră vei găsi ceva pentru tine! Oferim cititorilor traduceri din literatura polonă în limba română, avem și aprox. 220 de filme (inclusiv producții noi, cu subtitrare în limba engleză sau franceză), regizate de către cele mai reprezentative personalități ale cinematografiei poloneze. În ceea ce privește înregistrările muzicale, acestea cuprind în primul rând interpretări ale lucrărilor de muzică clasică de compozitori polonezi, precum și CD-uri și DVD-uri cu muzică de jazz, dar și etno și folk (peste 250 de titluri).

Programul de funcționare a mediatecii:

luni – vineri, între orele 9.00-17.00

Dacă nu poți ajunge la noi între aceste ore, telefonează la numărul +40 21 224 45 56!

Reguli de împrumutare a cărților și CD-/DVD-urilor:

Împrumuturile de cărți sau CD-uri/DVD-uri se pot face după crearea unui permis de cititor, prezentarea unui act de identitate și depunerea unei garanții în valoare de 50 RON. Garanția va fi returnată după renunțarea la permisul de cititor. Un cititor poate împrumuta până la trei cărți sau CD-uri/DVD-uri simultan.

Pentru utilizarea sălii de lectură a Institutului nu este necesar permisul de cititor.

yuki-copyright