Limba polonă online

În caz că nici timpul, nici resursele nu fac probabilă o călătorie de studii în Polonia, există varianta de învăţare online.

Learn Polish este un instrument potrivit pentru începători, în timp ce pagina Do you know Polska este dedicată vorbitorilor de limbă polonă mai avansaţi. Un videoblog interesant, The Polish Language Stuff, conține materiale gratuite pentru cei care vor să învețe limba polonă fară profesor. De asemenea, Universitatea din Gdańsk a pus la dispoziția doritorilor și un curs online gratuit, pregătit de cadrele didactice din cadrul universității.

Persoanele interesate să înveţe limba polonă online, în mod organizat şi sistematic, şi care pot plăti pentru asta, pot alege dintre numeroasele oferte disponibile pe internet. Dintre acestea, recomandăm o platformă modernă, pregătită de Școala de limbă polonă pentru străini Edu&More din Varşovia: www.polishonlinenow.com. De asemenea, se pot obține meditații online cu un lector vorbitor nativ de limbă polonă prin intermediul firmei Interrete: www.gopolish.pl. Aceste școli oferă o întreagă gamă de cursuri cu durată și frecvență variabile, adaptate nevoilor și disponibilității cursanților.

yuki-copyright