Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Practică

Vreţi să vă alăturaţi nouă? Puteţi aplica pentru un stagiu de practică la Institutul Polonez!

De curând am deschis porţile pentru a primi pentru stagii de practică studenţi români şi din celelalte state membre UE, ceea ce ne face să sperăm că de acum înainte vom putea împărtăşi experienţa noastră tot mai multor tineri care vor să se implice în activitatea de promovare a culturii. Astfel, ca practicanţi veţi putea participa la tot ce e frumos şi surprinzător în activitatea Institutului, dar şi la ce e greu şi monoton sau palpitant. Veţi privi aşadar toate faţetele muncii noastre, chiar din interior. Pe parcursul stagiului veţi avea ocazia să fiţi în culisele evenimentelor noastre şi să lucraţi alături de echipa IP, iar la terminarea acestuia veţi primi un certificat care atestă realizarea stagiului în cadrul Ministerului de Externe al Poloniei.

Candidatul pentru practică la IP trebuie:

  • să fie cetăţean al unei ţări membre UE,
  • să fie student cel puţin în anul 3 de studii pentru licenţă,
  • să studieze un domeniu relevant pentru activitatea Institutului,
  • să ne transmită aplicaţia pentru practică* cu cel puţin o lună şi jumătate înaintea termenului la care ar dori să înceapă stagiul.

Vă aşteaptă,

Echipa Institutului Polonez din Bucureşti

*Formularul pentru aplicaţie şi detalii privind stagiul de practică la IP poate fi obţinut contactându-ne la adresa de e-mail: bucuresti@instytutpolski.org sau la numărul de telefon: 021 224 45 56.