Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Workshop de bucătărie poloneză

Institutul Polonez și The London Street Atelier organizează miercuri, 17 iunie, un workshop culinar cu chef-ul polonez Piotr Ślusarz. Atelierul este adresat tuturor celor interesați de bucătăria europeană și care doresc să experimenteze preparate din bucătăria poloneză modernă, considerată a fi una dintre cele cu mare potențial.

Workshop de bucătărie poloneză

17 iunie, ora 19.00 - The London Street Atelier, str. Puțul lui Zamfir nr. 15, București

Meniu:

  • Canapés
  • Biban de mare cu nuci și hrean și spumă de lămâie
  • Rață cu mei crocant și alune de pădure
  • Prăjitură cu măr á la Piotr
  • Pâinici de casă

Înscrierile se fac la adresa de e-mail reservations@thelondonstreetatelier.com. Costul atelierului este de 80 euro/persoană.

Piotr Ślusarz (27 ani) - bucătar polonez cu experiență în restaurante din Londra și Spania precum Hibiscus, El Celler De Can Roca, L'Autre Pied, Pollen Street Social, dar și în bucătăriile unor hoteluri de cinci stele precum Sheraton și Charlotte Street Hotel. În finala primei ediții poloneze a emisiunii „Top Chef” i s-a propus să lucreze în singurul restaurant din Polonia căruia i-a fost acordată prestigioasa stea Michelin.

Piotr Ślusarz va pregăti un meniu special, numit „Măr în trei feluri”, și pentru Noaptea Institutelor Culturale, vineri, 19 iunie, între orele 19.00-23.00, la restaurantul Hambar (bd. Aviatorilor nr. 31).