Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Vă invităm la cursul de limba polonă din București

Înscrierile la cursul care este gratuit și deschis tuturor celor interesați încep pe 25 octombrie! Cursurile sunt organizate de Institutul Polonez din București în colaborare cu Catedra de Limba Polonă din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității București.

Vă invităm la cursul de limba polonă din București

Cursul se desfășoară pe trei niveluri:

grupa I – începător – marțea, între orele 20.00-21.45 (primul curs va avea loc pe 31 octombrie)
grupa II – mediu-avansat – vinerea, între orele 18.00-19.45 (primul curs va avea loc pe 3 noiembrie)
grupa III – avansat – marțea, între orele 18.00-19.45 (primul curs va avea loc pe 31 octombrie)

Cum să te înscrii?
Începând de miercuri, 25 octombrie, până luni, 30 octombrie, așteptăm să vă înscrieți la adresa de e-mail ( katarzyna.zalaszewska[at]instytutpolski.org ) sau eventual prin telefon, la numărul 021 224 45 56. Acceptarea la cursuri se va face în funcție de ordinea înscrierilor (începând cu 25.10!). Numărul de locuri pentru fiecare grupă este de 30 persoane. 

Înscrierea trebuie să conțină:
1.     nume, prenume și telefon de contact 
2.     grupa la care se dorește înscrierea 
3.     în cazul persoanelor care se înscriu la grupa pentru începători (nr. I) vă rugăm să scrieți una-două propoziții care să conțină motivul pentru care doriți să învățați limba polonă. 

Toate persoanele care se înscriu la curs vor primi o confirmare pe e-mail că au fost acceptate la curs până pe 31 octombrie, ora 12.00. Persoanele care se înscriu prin telefon vor fi informate pe această cale. 

Cursurile se vor desfășura la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București (strada Pitar Moș nr. 7-13) și vor fi susținute de Justyna Szczepaniak (în fotografia de mai jos), lector din Polonia, care predă limba polonă la universitate.

Justyna Szczepaniak