Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Teatrul Dada von Bzdülöw, la Reflex3

Duete inexistente este un fel de tratat despre plictiseală, despre dezordinea din viaţa unui cuplu şi pierderea lui în nimicuri. Ciocniri, durere, ură, reacţii necontrolate, rătăciri, consecinţele latente ale unor gesturi pierdute, reîntoarceri şi începuturi de la capăt, singurătate. Întâlnirea dintre un bărbat şi o femeie şi tensiunile din relaţia lor se consumă în tulburătoarea atmosferă creată de compoziţiile jazzman-ului Mikołaj Trzaska.

Teatrul Dada von Bzdülöw, la Reflex3

La fel ca şi celelalte recente producţii ale Trupei Dada von Bzdülöw, Invisible Duets este un spectacol niciodată încheiat, cu fiecare reprezentaţie fiind mereu gata pentru surprinzătoare schimbări.

Dada von Bzdülöw Theatre din Gdansk a fost fondat în 1993 de Leszek Bzdyl şi Katarzyna Chmielewska şi este una dintre cele mai cunoscute trupe poloneze de teatru-dans. Formată din dansatori şi actori, Trupa se află într-o continuă căutare de limbaje şi forme expresive. Deseori, spectacolele se nasc din exerciţii de improvizaţie, dar artiştii Dada apelează şi la surse de inspiraţie literară. Leszek Bzdyl – dansator, coregraf şi regizor – susţine prelegeri la Academia de Teatru din Varşovia şi predă la Şcoala Naţională de Balet din Gdańsk. Katarzyna Chmielewska – dansatoare, coregrafă şi profesoară de dans – a colaborat cu numeroase instituţii culturale poloneze, printre care cu Opera Baltică de Stat, Teatrul de Dans şi Teatrul Wybrzeże din Gdańsk. Cei doi fondatori şi lideri dadaişti au contribuit la reînnoirea teatrului polonez, prin continua promovare a unor experienţe artistice inovatoare.

http://www.dadateatr.pl/

Duete inexistente

Teatrul Tamási Áron, Studioul Nou

sâmbătă 03/21 orele 20:00
duminică 03/22 orele 20:00

57 min 

Recomandăm spectatorilor peste 16 ani

Concept: Mikołaj Trzaska, Dada von Bzdülöw

Distribuţia: Katarzyna Chmielewska & Leszek Bzdyl

Muzica: Mikołaj Trzaska
Costume: Katarzyna Piątek
Video: Maciej Salamon
Textele: Grzegorz Kwiatkowski
Light design: Michał Kołodziej
Producători: Dada von Bzdülöw Theatre, Body/Mind Festival, Warsaw, Teatr Wybrzeże, Gdańsk