Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Țară invitată, vrem voluntari!

Ești respectuos, responsabil și punctual? Vorbești engleză sau o altă limbă străină? Ai timp liber la sfârșitul lunii mai? Vrei să cunoști scriitori polonezi importanți? Vrei să fii voluntar pentru Institutul Polonez la Salonul de Carte Bookfest?

Țară invitată, vrem voluntari!

Polonia este invitatul de onoare al celei de-a IX-a ediții a Salonului de Carte Bookfest (28 mai-1 iunie). Institutul Polonez pregăteşte cu această ocazie o serie de evenimente menite să promoveze literatura polonă. Pe toată perioada Târgului, aproape 20 de personalități din domeniul literaturii și vieții culturale poloneze vor fi prezente la București. Avem nevoie de oameni de încredere care vor să ne ajute la buna organizare a evenimentului. 
Ne putem baza pe tine?
Dacă crezi că ești persoana potrivită, scrie-ne cât de repede la adresa bucuresti@instytutpolski.org
Firește, efortul voluntarilor va fi răsplătit cu daruri în cărți :)