Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Sławek Jaskułke la Gărâna Jazz Festival

Unul dintre cele mai originale talente ale jazz-ului polonez din ultimul deceniu, Sławek Jaskułke va susţine un recital în cadrul Festivalului Internaţional de Jazz de la Gărâna joi, 12 iulie.

Sławek Jaskułke la Gărâna Jazz Festival

Sławek Jaskułke (n. 1979) compune şi interpretează muzică pentru pian şi orchestră, de teatru şi film. Aranjor, producător muzical, membru al cvartetului condus de Zbigniew Namysłowski. A susţinut concerte pe cele mai mari scene din lume, precum Carnegie Hall din New York, Sala Simfonia din Chicago, Filarmonica din München, International Performing Arts Center din Moscova. A participat la cele mai mari festivaluri din lume, printre altele la North Sea Festival, Berlin Jazz Fest, Red Sea Jazz Festival. În anul 2006 a reprezentat Polonia la festivalul „Jaskułke - Hong Kong”. În septembrie 2010 a participat la Expoziţia Mondială EXPO de la Shanghai, unde a prezentat în premieră un proiect special conceput pentru această ocazie: „Jaskułke - Chopin la cinci piane".

Mai multe informaţii despre Jaskułke găsiţi la adresa http://www.myspace.com/slawekjaskulke