Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Săptămâna poloneză în Club Control

O serie de evenimente dedicate scenei muzicale din Polonia. Jazz, rock, filme, concerte, audiţii!

Săptămâna poloneză în Club Control
  • Duminică, 25 martie, ora 21:00, concert KEIRA IS YOU. Intrare: 10 lei.

Trupa poloneză Keira is You revine pe scena din Control şi promite un live-act fascinant. Sound- ul lor poate fi descris ca o combinaţie de post-rock şi rock ambiental cu elemente de new wave, fiind comparat cu cel al legendarei trupei „The Cure", din primii săi ani de activitate.

FB event: www.facebook.com/events/ 409845535697954

  • Luni, 26 martie, ora 21:00, Clinical Jazz - Polish Special, by JADD. Seară de audiţie. Intrare liberă.
     
  • Marţi, 27 martie, ora 20:00, proiecţie film: Toys. Intrare liberă.

Toys, Polonia, 2011, 52 min. / Documentar subtitrat in limba engleză – filmul se petrece în perioada socialistă şi descrie cum au dobândit copiii din Polonia o gândire liberală cu ajutorul jucăriilor.

  • Joi, 29 martie, ora 22:00, concert PINK FREUD. Intrare: 10 lei.


Într-un sondaj al revistei „Jazz Forum", Pink Freud a fost desemnată cea mai bună trupă de jazz electronic. Folosind o mare varietate de instrumente, de la contrabas, trompetă şi vibrafon la electronice, Pink Freud scot la iveală tonalităţi pline de originalitate şi fineţe, care solicită atenţia şi concentrarea publicului.

FB event: www.facebook.com/events/ 267880433294196

  • Duminică, 1 aprilie, ora 20:00, proiecţie film: Beats of Freedom. Intrare liberă.

Beats of Freedom, Polonia, 2010, 72 min. / Documentar subtitrat în limba engleză – un film despre începuturile muzicii rock în Polonia, prezentat din perspectiva ziaristului englez de origine poloneză Chris Salewicz. O călătorie muzicală în timp, cu înregistrări unicat, extrem de emoţionante, din ultimii 50 de ani.

Evenimentele sunt organizate cu sprijinul Institutului Polonez din Bucureşti, La Chambre du Chat, Pavilion Journal, JADD, Hello Hotels.