Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Rock progresiv din Polonia, la București

După concertul excepțional susținut anul trecut la cea de-a treia ediție a festivalului SoundArt, renumita formație poloneză Riverside revine, pe 12 Martie, pe scena clubului Quantic, cu un nou concert ce face parte din turneul „Wasteland”.

Rock progresiv din Polonia, la București

Riverside a fost înființată în 2001, în Varșovia, și are 7 materiale discografice la activ, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, „Wasteland”, a fost lansat în septembrie 2018. Asemănată cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate formații de progressive rock din Europa.

 

Turneul european alături de formația americană Dream Theater în 2007 a fost doar începutul unei ascensiuni rapide, astăzi Riverside fiind o prezență nelipsită la mari festivaluri de progressive rock (și nu numai), atât în Europa cât și în Statele Unite ale Americii.

 

Concertul Riverside va avea loc joi, 12 martie, la ora 21.00, în clubul Quantic din București (șoseaua Grozăvești nr. 82). Open doors: 19.30.

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-riverside-quantic-46631/