Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Rezultatele concursului „Polish ro.Wikipedia”

Cu mare bucurie anunțăm rezultatele celei de-a doua ediții a concursului organizat de Institutul Polonez și Wikipedia în limba română, cu sprijinul Asociației Wikimedia Polonia. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au participat la concurs - cu ajutorul vostru am îmbogățit Wikipedia în limba română cu aproape 400 de articole!

Rezultatele concursului „Polish ro.Wikipedia”

În concurs s-au înscris 17 persoane, numărul total de articole, modificate sau nou întocmite fiind de 393.

Juriul a decis să acorde marele premiu domnului Budai-Vörös Pál din Arad (nume de utilizator Kerouac) care a conceput și modificat substanțial cel mai mare număr de articole dintre toți participanții la concurs. Articolele sale s-au remarcat totodată prin acuratețea elaborării lor și prin respectarea recomandărilor privind formatul articolelor de pe Wikipedia®.

Juriul a hotărât să premieze suplimentar și alți utilizatori care au contribuit într-o mare măsură la dezvoltarea articolelor legate de Polonia de pe Wikipedia® în limba română.

• prima mențiune se acordă domnului Ovidiu Stoica (Asybaris01);
• a doua mențiune se acordă domnului Dumitru Ivanov (AlternoBreak);
• a treia mențiune se acordă doamnei Raluca Keskin (Ralukek).

Toți participanții la concurs vor fi premiați cu materiale promoționale ale Institutului Polonez.