Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Programul de Burse „Gaude Polonia”

Programul de Burse acordate de către Ministrul Culturii „Gaude Polonia” este dedicat tinerilor creatori de cultură și traducători de literatură polonă din țările Europei Centrale și de Est. Programul contribuie la construirea unei baze de comunicare și bune contacte în vederea colaborării culturale între Polonia și vecinii săi apropiați.

Programul de Burse „Gaude Polonia”

Șederea în Polonia va permite bursierilor să cunoască cultura contemporană poloneză și să-și perfecționeze abilitățile sub îndrumarea unor artiști recunoscuți, în cadrul celor mai prestigioase instituții de cultură din Polonia.

Pentru bursa de jumătate de an în Polonia pot aplica artiști din următoarele domenii: film, fotografie, conservarea monumentelor, literatură/traduceri, muzică, arte vizuale, teatru, critică de artă, teatru și film.

Mai multe informații pe pagina programului: http://www.nck.pl/kategorie/gaudepolonia.html (în limba polonă)