Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Prezență poloneză la Festivalul Pelicam din Tulcea

Filmul „Pianul magic” în regia lui Martin Clapp va fi prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Film despre Mediu și Oameni „Pelicam” din Tulcea, iar Artur Liebhart - directorul Festivalului Planete+ Doc din Varșovia va face parte din juriul care va alege filmul câștigător.

Prezență poloneză la Festivalul Pelicam din Tulcea

Pianul magic / Zaczarowany fortepian
Polonia, 2011, 30 min.
Regia: Martin Clapp

Când tatăl Annei pleacă de acasă pentru a lucra în străinătate, acea zi pare cea mai dificilă din viața ei. Totul se schimbă în momentul în care ea și vărul ei descoperă un pian magic, zburător, iar aventura lui aeriană îi dă Annei șansa de a-și revedea tatăl.

Artur Liebhart (n. 1964) - absolvent al Universității din Varșovia. Fondator și director al FESTIVALULUI DE FILM PLANETE+ DOC și al casei de distribuție AGAINST GRAVITY din Varșovia. Specializat în documentare de lungmetraj și în cinema-ul de autor european și asiatic. Expert al Institutului Polonez de Film. Implicat, de asemenea, într-un program educațional focusat pe filme documentare pentru licee și universități.