Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Premiera spectacolului Copilăria lui Chopin

Vă invităm la spectacolul de teatru muzical din ciclul de reprezentaţii "Copilăria marilor muzicieni", pregătit în cadrul Clasic e Fantastic. Acesta este un proiect educațional amplu de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, în care sunt implicaţi muziciani profesionişti şi amatori.

Premiera spectacolului Copilăria lui Chopin

Duminică, 10 iunie 2012, ora 11.00, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Sala de Operă, Calea Ştirbei Vodă nr. 33, Bucureşti

  • Interpreţi:Alin Olteanu, Mona Ciuta, Sânziana Tarţa, Irina Sârbu, Aurelia Olteanu şi pianista  Raluca Ouatu.
  • Scenariul: Emanuel Ciocu
  • Regia  : Mona Ciuta
  • Scenografia : Sânziana Tarţa
  • Costumele/păpuşa : Aurelia  Olteanu

Organizatorii: Asociaţia Clasic e Fantastic, cu sprijinul Instututului Polonez din Bucureşti

Parteneri:  Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Ministerul  Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti

Parteneri media: Radio Romania, Liternet, SapteSeri, Observator cultural, RFI, 24 Fun, În joacă, Ziarul copiilor, Urbankid

Intrarea este liberă. Locurile se pot rezerva la adresa cef@clock.ro

Copilăria marilor muzicieni este un ciclu de spectacole de teatru muzical în care personaje deja îndrăgite de copii - bătranul şobolan Sol, stră-stră-strănepoţii lui, şoriceii Sică şi Rică împreună cu pisica Lola evocă cele trăite şi văzute în timpurile cand au locuit în vioara lui Vivaldi, în orga lui Bach, în camera de studiu a lui Beethoven, în biblioteca lui Mozart şi acum, în pianul lui Chopin.

Clasic e Fantastic™ este cel mai amplu proiect educațional de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, în care sunt implicaţi muziciani profesionişti şi amatori. Alături de ei urcă pe scenă şi viitorii muzicieni, astăzi studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

Proiectul are doua componente: concertele spectacol desfăşurate sub sigla Filarmonicii GEORGE ENESCU  în Sala mare a  Ateneului Roman şi cuprinse sub genericul Cum să înţelegem muzica destinate copiilor şi tinerilor între 7 si 20 de ani şi spectacolele de teatru muzical din Sala de operă a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti cuprinse sub titulatura Şi marii muzicieni au fost copii  şi destinate varstelor  mici ( 3 la 10 ani)

Proiectul Clasic e Fantastic™ este o premieră în România. În majoritatea orașelor lumii, la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York marile instituţii muzicale de cultură derulează de ani de zile programe educaționale asemănătoare. Pentru cea de a doua stagiune a acestui proiect (2011-2012) obiectivul este de a aduce din nou în Sala Mare a  Ateneului Român  şi în Sala de operă a UNMB peste 12.000 de copii și tineri facilitând astfel accesul acestora la educația muzicală clasică.

 

Publicat: 11-06-2012

Unde şi când?

Bilete

Intrarea este liberă. Locurile se pot rezerva la adresa cef@clock.ro

Parteneri

Filarmonica „George Enescu" din Bucureşti Asociația Clasic e Fantastic