Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Polonia la Astra Film Festival, Sibiu

Anul acesta Polonia a participat în competiția Festivalului Astra Film de la Sibiu cu lungmetrajul „Cântec de leagăn din Phnom Penh” în regia lui Paweł Kloc și scurtmetrajul „Tabăra” regizat de Tomek Jeziorski. Filmul regizat de Paweł Kloc a primit marele premiu în competiția internațională.

Polonia la Astra Film Festival, Sibiu

CÂNTEC DE LEAGĂN DIN PHNOM PENH

regia Paweł Kloc

Polonia, 2011, 98 min.
Competiție: Internațional


Toată lumea are un secret. Secretul viitorului. Cântec de leagăn din Phnom Penh este povestea personală a unui bărbat în căutare de iubire și acceptare. Ilan Schickman a plecat din Israel visând la o nouă viață. Acum el locuiește în Phnom Penh, Cambodgia, cu iubita lui Saran și cele două fiice, încercând să-și câștige existența ca ghicitor ambulant.

Proiecții:

18 octombrie, ora 17.00 - Sala John Marshall, Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Emil Cioran nr. 1A

20 octombrie, ora 21.00 - Sala Studio, Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Emil Cioran nr. 1A

 

TABĂRA

regia Tomek Jeziorski

Polonia, 2012, 19 min.

Competiție: Student

Cei mai mici au 9 ani, cei mai mari 17. În vacanță ei trebuie să învețe să fie disciplinați și să aibă voință. Fiecare trebuie să facă față efortului sporit, stresului și propriilor slăbiciuni.

Proiecții:

17 octombrie, ora 14.30 - Sala Mircea Saucan, Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Emil Cioran nr. 1A

18 octombrie, ora 17.00 - Sala Studio, Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Emil Cioran nr. 1A