Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Polonia în deschiderea One World Romania

Filmul „Lecția de patriotism” al tânărului regizor polonez Filip Jacobson deschide ediția aniversară de 10 ani a Festivalului internațional de documentar și drepturile omului One World Romania la București, pe 13 martie. Documentarul va putea fi văzut și în zilele următoare, pe 14 și 15 martie. Invitat al festivalului va fi însuși regizorul, care va participa la toate cele trei proiecții ale filmului.

Polonia în deschiderea One World Romania

LECȚIA DE PARTIOTISM / Lekcja patriotyzmu

Polonia, Germania, 2016, 20 min.

La o școală primară din Polonia se desfășoară un concurs de cântece patriotice. Pe scenă, copiii se întrec în preamărirea eroilor și luptelor sângeroase. În jurul lor, părinții și profesorii duc propriile lor bătălii tensionate. Un scurtmetraj filmat cu eleganță despre ce înseamnă patriotismul pentru diferite generații. 

Proiecții:

13 martie, ora 20.00, Cinema PRO, str. Ion Ghica nr. 3 (în cadrul galei de deschidere a festivalului)

14 martie, ora 10.00, Cinema Eforie, str. Eforie nr. 2 (proiecție dedicată exclusiv liceenilor)

15 martie, ora 20.30, Cinema Elvire Popesco, bd. Dacia nr. 77