Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Piętnastka, concert la Festivalul Rokolectiv

Piotr Kurek, unul dintre cei mai interesanți muzicieni experimentali din Polonia va prezenta proiectul său muzical intitulat „Piętnastka” în cadrul ediției aniversare de 10 ani a Festivalului Rokolectiv din București (23-25 aprilie). Rokolectiv este cel mai important festival de muzică electronică și contemporană din România.

Piętnastka, concert la Festivalul Rokolectiv

O țesătură densă între sunetele produse de sintezatoare și percuție - așa poate fi descris proiectul lui Piotr Kurek, cu care muzicianul polonez a debutat în anul 2011, lansând cu această ocazie albumul „Dalia”, scos la casa de discuri Sangoplasmo Records. Piętnastka (Piotr Kurek - sintetizatoare, Hubert Zempler - percuție) explorează orizonturi sonore psihedelice, creând o muzică minimalistă cu o linie melodică plină de nostalgie. După cum spune însuși Piotr Kurek, „Piętnastka este un proiect născut din dragostea pentru lucrurile vechi și misterioase”.

„M-au fermecat  melodiile poznașe și pot să afirm cu tărie că este cel mai interesant album pe care l-am ascultat în ultimii ani.” - Niezal Codzienny

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)