Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Petrece-ți vacanța în Polonia

Înveți deja limba polonă sau vrei să începi s-o înveți? Vrei să cunoști Polonia, istoria și cultura ei? Până pe 15 aprilie poți să depui o cerere în cadrul recrutării online realizate de Agenția Națională de Schimburi Universitare (NAWA).

Foto: Mariusz Cieszewski/Polska.pl
Petrece-ți vacanța în Polonia

Recrutarea se va desfășura în cadrul programului „Cursuri de vară de limbă și cultură poloneză”.

Grație acestuia, studenții pot participa, fără plată, la cursuri de trei și patru săptămâni, în timpul cărora vor cunoaște elementele de bază ale limbii polone, istoria și cultura Poloniei, vor participa la diverse excursii și vor întâlni studenți din lumea întreagă.

Poți să aplici, dacă:

- ești student al unei instituții de învățământ superior străine;

- nu ai cetățenie poloneză;

- nu studiezi în Polonia în anul universitar 2017/2018;

- înveți limba polonă sau cunoști limba engleză la nivelul min. B1.

Perioadele de desfășurare a cursurilor: 1-22 iulie, 1-29 iulie, 1-22 august și 1-29 august 2018.

Recrutarea are loc până pe 15 aprilie și se desfășoară online pe pagina nawa.gov.pl

Agenția Națională de Schimburi Universitare (NAWA) este o instituție poloneză, înființată în temeiul legii din 2016, supervizată de Ministerul Educației și Învățământului Superior al Republicii Polone.