Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Performance-ul „Ficţiune” de Wojtek Ziemilski

Joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, Teatrul-Spălătorie din Chişinău prezintă performance-ul „Ficţiune” în regia lui Wojtek Ziemilski. Joacă: Ion Borş, Veaceslav Sambriş, Doriana Talmazan, Irina Vacarciuc.

Performance-ul „Ficţiune” de Wojtek Ziemilski

Timp de 4 săptămâni, în perioada iulie-august 2012, regizorul şi artistul vizual Wojtek Ziemilski s-a aflat în rezidenţă la Teatrul-Spălătorie. În urma stagiului la Chişinău, a luat naştere performance-ul „Ficţiune”.

Ziemilski a studiat regia şi filozofia. Lucrările lui se situează la limita teatrului, artelor vizuale şi coregrafiei. Criticii de teatru şi de artă din Polonia îl consideră unul dintre cei mai importanţi artişti polonezi din ultima generaţie. Iar blogul său new-art.blogspot.com este unul dintre cele mai citite bloguri de artă contemporană din Polonia.


Performance-ul a fost creat în cadrul programului REZIDENȚĂ CĂLCĂTORIE, susţinut de Allianz Kulturstiftung.

Publicat: 08-11-2012

Unde şi când?

Bilete

Pentru rezervări: tel. 060439914 sau e-mail: contact@spalatorie.md

Parteneri

Teatru-Spălătorie