Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Muzica experimentală, la Control Club

Pe 31 mai, imediat după concertul Mister D. (Dorota Masłowska), Clubul Control devine centrul muzicii experimentale poloneze. Muzicienii Piotr Kurek și Lutto Lento, care realizează o muzică electronică, ce însă nu poate fi clasificată ca făcând parte din categoria muzicii electronice de club, vor cânta în cadrul proiectului „Nopțea poloneză”.

Muzica experimentală, la Control Club

PIOTR KUREK vine din Varșovia și, din 2006 încoace, colaborează cu o listă interminabilă de companii de dans și teatru, case de discuri și artiști din diferite zone. A fost invitatul a unor festivaluri europene de prestigiu, precum Transmediale (Berlin), Unsound (Cracovia), Elevate (Graz) sau UH Fest (Budapesta). Cunoscut și pentru proiectele Piętnastka, Heroiny, Ślepcy și Suaves Figures, Kurek este creatorul unei muzici fantastice și misterioase, în care sunetele sintetizatoarelor analogice se întâlnesc cu intervenții vocale bizare.

PIOTR KUREK - Heat from Moduli TV on Vimeo.

www.soundcloud.com/piotr-kurek
https://vimeo.com/60175089
http://piotrkurek.bandcamp.com/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LUTTO LENTO (sau Lubomir Grzelak) locuiește în Varșovia și e membru al Hydro Ghetto, crew-ul care organizează cele mai faine petreceri din Polonia. Se prezintă ca sound artist, muzician și DJ. În timpul performance-urilor sale, Lutto Lento manipulează benzi magnetice, obiecte neidentificabile, microfoane și efecte, pentru a construicolaje sonore  fabuloase, în care experimentalul și melodia se întâlnesc pentru a crea un hibrid dansabil, cu rădăcini în muzica anilor '90.

www.soundcloud.com/luttolento 
https://vimeo.com/71346315
www.luttolento.bandcamp.com