Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

„Moldova - Share it!”: până pe 22 septembrie

Au mai rămas doar câteva zile până la încheierea concursului de fotografie „Moldova. Share it!”, care se adresează tinerilor din Republica Moldova. Pentru a participa la concurs, aceștia trebuie să trimită la adresa Institutului Polonez din București o fotografie care, după părerea lor, spune cel mai multe despre frumusețea Moldovei.

„Moldova - Share it!”: până pe 22 septembrie

Fotografiile câștigătoare vor fi publicate sub formă de cărți poștale, care vor fi trimise către tinerii din Uniunea Europeană. Concursul este organizat de Institutul Polonez în cadrul unui proiect mai amplu desfășurat în Republica Moldova și care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate și integrare.

La concurs pot participa elevi ai liceelor, școlilor de cultură generală, școlilor profesionale și colegiilor din Republica Moldova, precum și cetățeni ai Republicii Moldova care urmează cursurile unor școli postgimnaziale de peste hotare. Participanții pot trimite o singură fotografie care să înfățișeze un monument istoric, un peisaj, obiect sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate și care să reprezinte Moldova. Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail bucuresti@instytutpolski.org până la data de 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite, juriul va alege cele mai bune trei fotografii, care vor fi publicate sub formă de carte poștală, iar autorii lor vor primi premii în obiecte  – cărți și albume cu muzică. Regulamentul  concursului poate fi consultat pe pagina concursului.

În această toamnă Institutul Polonez din București va organiza în Republica Moldova o serie de evenimente legate de Parteneriatul Estic. Scopul lor este prezentarea beneficiilor pe care le aduce Parteneriatul Estic și, în același timp, întărirea identității culturale a tinerilor din Moldova.