Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Mediateca Institutului Polonez, mai accesibilă!

Profită de serile mai lungi și vino la mediateca Institutului Polonez din București. Miercurea te așteptăm până la ora 20.00!

Mediateca Institutului Polonez, mai accesibilă!

Fie că îți plac cărțile, filmele sau muzica, la noi vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. Avem cea mai mare colecție de literatură polonă din România, atât în limba polonă, cât și în română, pe care o actualizăm constant cu cele mai importante noutăți. Pe rafturile noastre se găsesc, de asemenea, cele mai recente filme poloneze (majoritatea cu subtitrare în engleză), multe CD-uri cu muzică clasică și jazz.

Pentru cei care nu cunosc limba română, avem și literatură română în polonă, datorită căreia veți descoperi mai bine țara în care locuiți de mai mult sau mai puțin timp. 

Toate pozițiile pe care le avem în colecția și mediateca noastră pot fi accesate și în catalogul online, disponibil aici: http://www.culturapoloneza.ro/despre-mediateca.html

În momentul înscrierii percepem o cauțiune în valoare de 50 de lei, ce urmează a fi restituită atunci când se dorește renunțarea la abonament.

Te așteptăm la sediul nostru de pe strada Popa Savu nr. 28 din București, aproape de stația de metrou Aviatorilor (450 m)!

Programul mediatecii: 
Luni 9.00-17.00
Marți 9.00-17.00
Miercuri 9.00-20.00
Joi 9.00-17.00
Vineri 9.00-17.00

Despre mediateca >>>