Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Mateusz Olszewski - „Novecento”

Extraordinara povestire a scriitorului italian Alessandro Barrico despre un pianist genial, autodidact, evocată de către prietenul său cel mai bun - muzician pe un vapor.

Mateusz Olszewski - „Novecento”

În spațiul mărginit al punților navei se găsește loc pentru pasiune, muzică, prietenie și vis. Ni se descoperă lumea unui erou neobișnuit, al cărui talent muzical este aproape magic. Ce se întâmplă însă atunci când viața pune în fața lui încercări grele? Se va hotărî să arunce ancora sau va continua să plutească pe ocean ca și prin viață? „Novecento nu a părăsit niciodată vaporul, s-a născut pe acest vapor și aici a rămas. Nu a pus piciorul pe uscat în toți acești douăzeci și șapte de ani (…) Spuneau și că el cântă o muzică inexistentă…” 

Premiul I, Festivalul polonez al Teatrelor Cu Un Singur Actor (OFTJA), Wrocław, 2012

Spectacol cu subtitrare în limba română.

Eveniment din cadrul Microstagiunii de monodrame: „4 fărâme de teatru polonez”

 

Publicat: 24-04-2013

Unde şi când?

Bilete

Biletele (27 lei, redus 20 lei) pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrelor Mic și Foarte Mic, prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Parteneri

Teatrul Mic și Foarte Mic