Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Meniu polonez de Noaptea Institutelor Culturale

De Noaptea Institutelor Culturale vă invităm la o întâlnire cu o parte foarte savuroasă însă mai puțin cunoscută a culturii poloneze: tânărul chef Piotr Ślusarz va pregăti în cadrul Nopții un meniu special, numit „Măr în trei feluri”. Vineri, 19 iunie, vă așteptăm în apropierea Institutului Polonez, la restaurantul Hambar de pe Bd. Aviatorilor 31, între orele 19.00 și 23.00.

Meniu polonez de Noaptea Institutelor Culturale

„Măr în trei feluri” - meniu polonez de Noaptea Institutelor Culturale pregătit de renumitul chef Piotr Ślusarz

  • Consommé cu măr și cidru
  • Rață cu ramură de măr, jeleu afumat și orz
  • Măr crocant cu vanilie și aluat sfărâmicios din cicoare prăjită

Piotr Ślusarz (27 ani) - bucătar polonez cu experiență în restaurante din Londra și Spania precum Hibiscus, El Celler De Can Roca, L'Autre Pied, Pollen Street Social, dar și în bucătăriile unor hoteluri de cinci stele precum Sheraton și Charlotte Street Hotel. În finala primei ediții poloneze a emisiunii „Top Chef” i s-a propus să lucreze în singurul restaurant din Polonia căruia i-a fost acordată prestigioasa stea Michelin. Inspirat de această experiență, chef-ul va pregăti în cadrul Nopții un meniu special, numit „Măr în trei feluri”, prin care dorește să prezinte bucătăria poloneză modernă, considerată a fi una dintre cele cu mare potențial. Meniul va avea un preț special de 20 RON, iar primii 100 de oaspeți vor primi un pahar de cidru polonez din partea casei.

Toți oaspeții noștri vor primi și un cod de discount pentru zborurile companiei LOT Polish Airlines.

Vă așteptăm în apropierea Institutului Polonez, la restaurantul Hambar de pe Bd. Aviatorilor 31, între orele 19.00 si 23.00.

Piotr Ślusarz va deveni bucătar-șef (pentru o zi) al restaurantului Hambar și sâmbătă, 20 iunie, când va găti feluri poloneze.

Parteneri: LOT Polish Airlines, Restaurantul Hambar.