Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Câștigători - Vânătoarea de literatură polonă

Sâmbătă, 17 mai, am organizat „Vânătoarea de literatură polonă”, un joc urban educativ și interactiv, al cărui scop era de a promova cultura poloneză în rândul tinerilor bucureșteni. La joc au participat 6 echipe, dintre care 4 au fost premiate.

Foto: Monika Koryczan
Câștigători - Vânătoarea de literatură polonă

Locul I – Swietnie
Locul II ex aequo – Forever Piotr si Hapciupalitici
Locul III – Juniorii

Felicitări!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La „Vânătoarea de cultură polonă” se pot înscrie echipe de minimum două și maximum patru persoane, fiind necesar ca cel puțin unul dintre membrii unei echipe să aibă vârsta majoratului. Înscrierea se poate face prin e-mail, la adresa bucuresti@instytutpolski.org, unde trebuie trimis numele echipei, dar și numele membrilor acestuia. 

„Vânătoarea de cultură polonă” este un joc urban care funcţionează pe principiul concursurilor de tip treasure hunt: participanții împărțiți în echipe trebuie să parcurgă un traseu prestabilit, pe parcursul căruia trebuie să îndeplinească o serie de probe. „Comorile” astfel descoperite constau în cunoștințele dobândite pe parcursul concursului și în cele câteva ore petrecute alături de prieteni, participând la o activitate distractivă. Bineînțeles, cele mai creative și perspicace echipe vor fi răsplătite la finalul competiției cu premii surpriză.

Regulamentul jocului urban

„Vânătoarea de cultură polonă” este unul dintre evenimentele conexe organizate cu ocazia Târgului Internațional de Carte Bookfest, la care Polonia este invitat de onoare.