Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Joc urban la Chișinău

Sâmbătă, 12 octombrie, la ora 10.30, locuitorii orașului Chișinău sunt așteptați să participe la un joc urban conceput de câțiva artiști polonezi în colaborare cu studenți din Republica Moldova. Haideți să descoperim orașul în mod interactiv!

Joc urban la Chișinău

Conceptul de joc urban a apărut în Europa de Vest și, în prezent, este foarte popular în Polonia. La baza jocului se află convingerea că fiecare oraș, oricât de cunoscut, are și părți ascunse, iar cunoașterea sa nu trebuie să fie o activitate plictisitoare. Grupuri de locuitori se întâlnesc pentru a-și vizita orașele împreună, în căutarea unor intrigi demne de romanele polițiste sau de poveștile de dragoste. Descoperă secrete, întâlnesc ghizi misterioși și personaje istorice. În timpul acestei călătorii prin realitatea nestatornică a orașului jocul urban provoacă multă adrenalină și dă senzație vizitatorilor că sunt părtași la evenimentele istorice ale orașului.

Organizatorii jocului urban din Chișinău - Institutul Polonez din București și Asociația Grupa Projekt din Lublin promit participanților emoții puternice. La joc poate participa oricine, indiferent de vârstă. Locul de întâlnire este Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău. Jocul se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie, va începe la ora 10.30 și va dura aproximativ trei ore.