Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Joanna Duda: Live @ News from Polska

Criticii de muzică o consideră una dintre cele mai interesante artiste ale tinerei generații pe scena muzicală europeană. Pianistă, compozitoare și performer, Joanna Duda va susține un concert de muzică electronică în deschiderea micro-festivalului „News from Polska”, la Centrul Național al Dansului din București.

Foto: Joanna Zastróżna
Joanna Duda: Live @ News from Polska

Joanna Duda: pianistă, compozitoare, lideră a trupei AuAuA, co-lideră a grupului Wojtek Mazolewski Quintet și a Ö. Participă în mod constant la numeroase proiecte de performance; este autoarea muzicii pentru multe spectacole de teatru și performance-uri de dans, pe care o interpretează și live. Absolventă a Academiei de Muzică din Gdańsk, la clasa pian a prof. A. Artykiewicz; a învățat jazz-ul și improvizația de la, printre alții, Michał Tokaj, Wojciech Niedziela, Matt Mitchell și Andy Milne.

Abordează diferite stiluri muzicale – de la muzica clasică de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea la cea contemporană, jazz și pop, și încheind cu scena DJ electronică, ambientală, de dub-step și experimentală. În anul 2010, Joanna Duda a fost invitată să participe la seria de concerte „Chopin pentru 5 piane” împreună cu cei mai buni pianiști polonezi: Sławek Jaskułke, Piotr Wyleżoł, Paweł Kaczmarczyk și Katarzyna Borek. Proiectul a fost prezentat pe scena Europe Square Outdoor în timpul „Expo 2010” din Shanghai.

Concertul face parte din programul micro-festivalului „News from Polska” la București.