Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Istoria Poloniei: program de burse

Programul de burse inițiat de Muzeul de Istorie a Poloniei se adresează cetățenilor străini care se ocupă sau sunt interesați de istoria Poloniei. Scopul Fondului pentru Burse finanțat de către Muzeul de Istorie a Poloniei este sprijinirea cercetării în domeniul istoriei Poloniei, dar și a proiectelor de promovare în străinătate a cunoașterii istoriei sale.

Istoria Poloniei: program de burse

Bursele sunt destinate câștigătorilor concursului pentru cel mai bun proiect cu caracter educativ, de promovare sau de cercetare din acest domeniu. Câștigătorii vor fi aleși de un juriu special reunit, din care fac parte renumiți istorici polonezi. Bursa, în valoare de 1000 de euro brut lunar, este alocată pe o perioadă de 1 până la 3 luni. Bursierul va acoperi din această sumă costurile de transport și cazare. Există, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru această bursă în mai multe rânduri. Începând cu ediția din acest an a concursului, materialele produse de către bursieri vor fi publicate sub una dintre licențele Creative Commons, la libera alegere a bursierului. Perioada pentru depunerea cererilor în cadrul acestei ediții a concursului se încheie la data de 16 decembrie 2013. Iar rezultatele vor fi publicate până la sfârșitul lunii ianuarie 2014. Informații detaliate cu privire la desfășurarea și regulamentul concursului pot fi găsite pe pagina http://stypendia.muzhp.pl/en.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)