Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Învață limba polonă la București / 2019

Înscrierile la cursurile de limba polonă vor începe marți, 8 octombrie 2019. Cursurile sunt gratuite și organizate de Institutul Polonez din București în colaborare cu Catedra de Limbă Polonă a Facultății de Limbi Străine a Universității din București.

Învață limba polonă la București / 2019

Cursurile se desfășoară pe trei niveluri:
 
grupa I – începători – vinerea între orele 18.00 – 20.00 (primul curs va avea loc pe 25 octombrie)
grupa a II-a – mediu-avansați – marțea între orele 18.00 – 20.00 (primul curs va avea loc pe 22 octombrie)
grupa a III-a – avansați – lunea între orele 18.00 – 20.00 (primul curs va avea loc pe 21 octombrie)

Cum te înscrii?
Începând de marți, 8 octombrie, până marți, 15 octombrie, vă așteptăm să vă înscrieți la adresa de e-mail (loredana.dumitru[at]instytutpolski.org) sau telefonic la numărul 021 224 45 56. Acceptarea la cursuri se va face în funcție de ordinea înscrierilor (începând cu 8.10!).
Numărul de locuri pentru fiecare grupă este de 30.

Cererea de înscriere trebuie să conțină:
1. numele, prenumele și numărul de telefon de contact 
2. grupa la care se dorește înscrierea 
3. persoanele care se înscriu la grupa de începători (nr. I) sunt rugate să menționeze, pe scurt, de ce doresc să învețe limba polonă. 

Toate persoanele care se înscriu la curs vor primi o confirmare pe e-mail că au fost acceptate până pe 18 octombrie. Persoanele care se înscriu prin telefon vor fi informate pe această cale. 

Cursurile se vor desfășura la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București (strada Pitar Moș nr. 7-13) și vor fi susținute de Justyna Szczepaniak (în fotografia de mai jos), lector din Polonia, care predă limba polonă la Universitate.