Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

„În beznă” - câştigător la Gdynia Film Festival

În cadrul Festivalului de Filme Artistice Poloneze de la Gdynia (7-12.05.2012), filmul Agnieszkăi Holland, „În beznă”, a fost desemnat cel mai bun film artistic polonez produs în 2011. Premiul special al juriului a fost acordat filmului „Crulic – Drumul spre dincolo” în regia Ancăi Damian, o co-producţie româno-polonă.

„În beznă” - câştigător la Gdynia Film Festival

Filmul „În beznă” a obţinut în cadrul festivalului numeroase premii: premiul pentru cea mai bună regie, cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor în rol principal, premiul pentru cele mai bune imagini, cea mai bună scenografie, cel mai bun montaj, cele mai bune costume şi machiaj. Pelicula a fost prezentată în România, în deschiderea Festivalului Filmului Evreiesc de la Bucureşti, pe 28 mai 2012.

Pelicula Ancăi Damian, „Crulic - Drumul spre dincolo”, o co-producţie româno-polonă, a obţinut de asemenea premiul pentru cea mai bună coloană sonoră şi pentru cel mai bun sunet. Filmul a fost apreciat pentru „curajul în alegerea de subiectului şi formei, precum şi pentru valoarea artistică excepţională”.