Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Gypsy-fusion din Polonia, la Balkanik! Festival

Čači Vorba este o trupă poloneză de Gypsy-fusion, specializată în muzica din Europa de Est, din spațiile carpatic și balcanic, cântată cu „inima, spiritul și cunoașterea” și mixată cu jazz, French musette și minimalism. Cei de la Čači Vorba își numesc muzica „joc’n’roll”, pornind de la românescul joc. Formația va cânta în deschiderea festivalului de muzică balcanică Balkanik! Festival, pe 12 septembrie, în Grădina Uranus din București.

Gypsy-fusion din Polonia, la Balkanik! Festival

Înființată în 2006, Čači Vorba a susținut până în prezent peste 250 de concerte în 14 țări, având în cont numeroase premii, dintre care amintim Top of the World CD – Songlines Magazine (Germania), Top 10 - World Music Charts Europe, Lira Gillar – Lira Magazine (Elveția), Mundofonias Top 10 – Radio Nacional de Espana (Spania). 

Maria Natanson (voce, vioară, kabak kemane)

Paweł Sójka (acordeon)

Robert Brzozowski (contrabas)

Sebastian Szebesta (cajon, darbuka, riqq, daf)

Piotr Majczyna (chitară, bouzouki, mandolă, voce)