Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Găsește aurul polonez

Descoperă secretele necunoscute ale Bucureștiului! Participă la jocul urban „În căutarea aurului polonez” și joi, 21 februarie, câștigă prima ta bere artizanală de la fabrica poloneză de bere PINTA.

Foto: nac.gov.pl
Găsește aurul polonez

În timpul jocului, la care poți participa singur sau cu un grup de prieteni, pe 21 februarie, între orele 18.00 și 21.00, în inima centrului vechi al orașului vei descoperi patru povești extraordinare. Pentru a face întregul traseu ai nevoie de aproximativ 15-20 de minute. Într-un timp atât de scurt, vei descoperi tezaure, cele mai dramatice momente din istoria secolului al XX-lea și personaje extraordinare care s-au înscris în istoria Bucureștiului.

Jocul urban „În căutarea aurului polonez”, pregătit de Institutul Polonez din București, va fi jucat în întregime în vecinătatea barului „La 100 de beri” (str. Covaci nr. 8).

Pe cei care vor găsi toate cele patru puncte care alcătuiesc traseul îi așteaptă un joc amuzant și o halbă gratis de bere artizanală poloneză PINTA. Este de ajuns să-ți faci un selfie în fiecare dintre cele patru locuri și, după ce ai parcurs tot traseul, să le arăți în barul „La 100 de beri”. Aici, de fapt, toți cei interesați vor începe și vor termina jocul.

Vrei să descoperi secretele neobișnuite ale unor locuri pe lângă care ai trecut nu doar o dată? Rezervă-ți 15 minute și participă la jocul de joi.

Jocul urban însoțește primul „tap takeover” polonez în România. În perioada 21-24 februarie, în barul din București puteți încerca șase tipuri de bere artizanală la draft și câteva zeci de tipuri de bere la sticlă produse de fabrica de bere PINTA. Detalii: https://www.facebook.com/events/305378630336494

Vă invităm!

Cum participi la jocul „În căutarea aurului polonez”?

1.      Vino în barul „La 100 de beri” (București, str. Covaci nr. 8) joi, 21 februarie, între orele 18.00-21.00

2.     Ia din bar instrucțiunile jocului

3.     Pornește  pe traseul jocului (singur sau cu un grup de prieteni), caută cele 4 puncte și fă-ți un selfie cu fiecare dintre ele

4.      Întoarce-te la bar, arată pozele și câștigă prima ta bere poloneză PINTA