Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Festivalul de Impresii Muzicale Bydgoszcz

Până pe 15 martie tineri muzicieni se pot inscrie la Festivalul de Impresii Muzicale Bydgoszcz, cunoscut și sub numele de Reuniunea Internațională a Tinerilor Muzicieni - eveniment organizat de Centrul de Tineret din Bydgoszcz, Polonia. Prima ediție a avut loc în 1977. An de an, evenimentul adună sute de participanți – coruri, orchestre, formații de jazz, grupuri vocale sau instrumentale, formații de muzică pop, rock sau folclorică. Anul acesta festivalul va avea loc între 1 și 6 iulie 2013.

Festivalul de Impresii Muzicale Bydgoszcz

Evenimentul urmărește familiarizarea audienței cu muzica poloneză, dar și popularizarea obiceiurilor naționale, promovarea orașului Bydgoszcz și a regiunii din Polonia. Acesta se adresează tinerilor talentați din diverse țări din Europa, Asia și America. Scopul este încurajarea dezvoltării personale și realizarea unui schimb de experiență. Proiectul include o competiție muzicală, o tabără artistică internațională și workshop-uri pentru grupurile vocale care sunt înscrise în concurs.
Cea mai importantă componentă a festivalului este, însă, competiția, unde participanții pot câștiga Marele Premiu pentru cel mai bun grup artistic, premiu acordat de către Ministerul Culturii și Patrimoniului Național. Una dintre condițiile pentru participare este deținerea unei piese poloneze în repertoriu.
Pentru  mai multe informații despre festival și pentru înscrierea în competiție, intrați pe www.bim.palac.bydgoszcz.pl.