Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Expoziţia WRO 2011 Alternative Now Recapitulare

Expoziţia prezintă într-un mod complex programul celei de-a 14-a Bienale de artă media WRO 2011, care a avut loc la Wrocław în perioada mai-septembrie 2011. Expoziţia va fi prezentată la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu, în perioada 25 mai-3 iunie, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia a XIX-a.

Expoziţia WRO 2011 Alternative Now Recapitulare

La Bienala din Wrocław au participat  200 de artişti invitaţi din întreaga lume, s-a desfăşurat în 11 spaţii, iar numărul vizitatorilor a ajuns la 40.000. RECAPITULARE/ÎN TURNEU este o selecţie de programe video prezentate în cadrul bienalei şi include aplicaţii special create cu materiale documentare audiovizuale şi fotografice de la expoziţii, concerte, spectacole, dezbateri, locurile de desfăşurare ale bienalei şi atmosfera creată în timpul bienalei. Există şi o publicaţie informativă care prezintă tendinţele globale curente în arta media, trenduri în practica artei şi subiecte de discuţie adresate artei contemporane.

Expoziţia conţine instalaţii şi programe video:

  •  instalaţii interactive realizate de Paweł Janicki oferă publicului posibilitatea de a naviga prin arhivele video şi de a selecta materialele preferate;
  •  instalaţii generative realizate de Michał Szota care combină succesiuni video şi fotografice;
  •  WRO Flash, o prezentare interactivă realizată de Bartosz Konieczny;
  •  Mirrorbox realizată de Megan Daalder, USA (WRO2011 câştigător Grand Prix ex aequo);
  •  Dreams About Europe, Serhij Petljuk, Ucraina (artist resident WRO în cadrul programului Gaude Polonia 2011)

Programe video:

  • Tranzit narativ (pregătit internaţional)
  • Anti istorisiri (pregătit internaţional)
  • Contracarare (pregătit internaţional)

Expoziţia va fi prezentată la festivalul de la Sibiu în cadrul secţiunii FOCUS POLSKA, iniţiate de Institutul „Adam Mickiewicz" din Varşovia, cu sprijinul Institutului Polonez din Bucureşti.