Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Expoziţia foto „Culorile Ortodoxiei. Polonia”

Vă invităm la o expoziție de excepție - viața comunității ortodoxe din Polonia, văzută prin obiectivul camerei foto. Expoziția va fi găzduită în sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei timp de doar 9 zile.

Expoziţia foto „Culorile Ortodoxiei. Polonia”

Asociaţia credincioşilor din Biserica Ortodoxă a Poloniei „OrthNet”, înfiinţată cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Sava, Mitropolitul Varşoviei şi al întregii Polonii, împreună cu Grupul Filos organizează expoziţia de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia”, în sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, în perioada 16 – 24 septembrie 2013.

Proiectul OrthPhoto (înfiinţat în 2004) este cea mai mare bază de date online de fotografie ortodoxă și cuprinde fotografii din peste 70 de ţări din întreaga lume.
Vernisajul expoziţiei de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia” va avea loc luni, 16 septembrie, ora 17.00, în prezenţa reprezentanţilor unor instituţii publice din Polonia şi România.
Vernisajul va fi urmat de un concert de muzică tradiţională religioasă din Polonia şi de prezentarea unor filme documentare cu scopul cunoaşterii vieţii de zi cu zi a credincioşilor ortodocşi din Polonia.

Parteneri: Patriarhia Română, Institutul Polonez din București, Librăria Bizantină, FOTO4all, Radio România Cultural, Radio România Internațional.