Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Digitalizarea patrimoniului cultural - conferință

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național al Republicii Polone și Institutul Național al Audiovizualului din Polonia organizează între 13 și 14 februarie conferința „Building cultural potential with digitization and enabling access to cultural heritage”. Evenimentul va avea loc în Varșovia și se desfășoară în cadrul președinției poloneze a Grupului de la Vîșegrad.

Digitalizarea patrimoniului cultural - conferință

Invitații acestei conferințe sunt reprezentanți ai Ministerului Culturii și Institutului Național al Audiovizualului din Polonia, dar și experți din cadrul muzeelor și librăriilor naționale. Ei vor discuta și analiza provocările și beneficiile rezultate ca urmare a procesului de digitalizare derulat la nivelul unor instituții precum bibliotecile, muzeele, arhivele audiovizuale și arhivele statului.

Pentru mai multe informații intrați pe www.mkidn.gov.pl/v4. Dacă doriți să participați, descărcați formularul de înregistrare de pe site și trimiteți un mail la conference@mkidn.gov.pl până la data de 7 februarie 2013.