Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Despre Szymanowski, pe Internet

Anul acesta sărbătorim 120 de ani de la nașterea compozitorului polonez Karol Szymanowski și 75 de ani de la moartea sa. Contribuția lui Szymanowski la muzica poloneză poate fi comparată cu cea a lui Fryderyk Chopin. Pentru a face cunoscută personalitatea și opera lui Szymanowski, Institutul Adam Mickiewicz din Varșovia a pregătit o pagină web dedicată compozitorului.

Despre Szymanowski, pe Internet

Pagina despre Karol Szymanowski a fost concepută în limbile polonă și engleză și conține o galerie bogată de fotografii și materiale multimedia, printre altele și înregistrări cu compoziții și declarații făcute de Szymanowski. Toate materialele au fost publicate într-un mod funcțional și atrăgător în rubricile: Compozitor, Inspirații, Viața, Filme și Muzică, Călătorii, Calendar.

www.karolszymanowski.pl