Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

dans//pl - Ieri. Mâine. Azi.

La începutul lui aprilie, an invitat publicul bucurestean la o serie de spectacole de dans contemporan, organizate în parteneriat cu Centrul Național al Dansului din București. Sub genericul „dans//pl – Ieri. Mâine. Azi” am prezentat 5 spectacole de referință pentru scena poloneză a dansului.

Foto: Anca Adina Cojocaru
dans//pl - Ieri. Mâine. Azi.

În decurs de două săptămâni, între 30 martie și 11 aprilie, publicul bucureștean va putea face cunoștință cu cei mai renumiți dansatori polonezi ai scenei actuale, dar și cu legende ale coregrafiei poloneze precum Vaslav Nijinsky și Henryk Tomaszewski. Tinerii artiști polonezi vor intra în dialog cu maeștrii lor, autodefinindu-și punctele de referință estetică și sursele de inspirație. În afară de spectacole, Institutul Polonez propune și discuții cu artiștii, ateliere pentru tinerii dansatori români și o „masă rotundă” a producătorilor de dans din Polonia și România.

30.03., ora 19.30 //  Invisible Duets // Teatr Dada von Bzdülöw

6.04., ora 11.00 // DANS/VIDEO/PL  // proiecții de filme

8.04. // RO/PL/DANS  // masa rotundă

8.04., ora 19.30 // RE//MIX Projekt: Tomaszewski // Mikołaj Mikołajczyk

10.04., ora 19.30 //  Nijinsky. The Rite of Dreams  // Sławek Krawczyński / Tomasz Wygoda / Anna Godowska

11.04., ora 19.30 // POLSKA // Agata Maszkiewicz // Death 24 Frames per Second or Do It To Me Like in a Real Movie / Agata Siniarska

Powered by Culture.pl