Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concursul vocal „Stanisław Moniuszko” - înscrieri

Până pe 15 ianuarie 2013, tinerii vocaliști se pot înscrie la cea de-a 8-a ediție a Concursului Internațional Vocal „Stanisław Moniuszko”, care se va desfășura între 11 și 17 mai 2013, la Varșovia. Concursul este organizat de către Teatr Wielki - Opera Națională a Poloniei, împreună cu Societatea Iubitorilor Muzicii lui Moniuszko.

Concursul vocal „Stanisław Moniuszko” - înscrieri

Concursul „Stanisław Moniuszko”, organizat o dată la trei ani, oferă tinerilor vocaliști șansa de a prezenta în fața unui juriu internațional opera și personalitatea celebrului compozitor polonez.

Juriul ediției din 2013 va fi alcătuit din personalități de marcă din lumea muzicii, directori ai unor instituții renumite și vocaliști celebri. Președinte al concursului a fost ales Aleksandra Kurzak – una dintre cele mai apreciate vocaliste poloneze, laureata celei de-a 3-a ediții a concursului. Director onorific este Maria Fołtyn – cântăreață renumită, regizoare și propagatoare a operei lui Stanisław Moniuszko.

Informații detaliate se găsesc pe pagina www.teatrwielki.pl, unde, în afară de regulament, se găsesc și partituri pentru descărcat.