Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concursul de Filme „Călătorii mari și mici”

Casa de Cultură din Rybnik – Chwałowice (www.dkchwalowice.pl) organizează Concursul de Filme „Călătorii mari și mici” în cadrul Festivalului Pasionaților de Călătorii „Rozjazdy 2014”, ediția a VI-a, 21-23 martie 2014

Concursul de Filme „Călătorii mari și mici”

Concursul este o inițiativă a Festivalului Pasionaților de Călătorii „Rozjazdy” și are drept scop promovarea filmelor realizate de toți cei pasionați de călătorii. Patru dintre cele mai bune filme vor fi premiate: trei filme vor fi alese de către juriu, cel de-al patrulea – de către publicul care va vota pe canalul YouTube.

Premii:

Premiul I - 1200 zloți

Premiul al II-lea - 800 zloți

Premiul al III-lea - 500 zloți

Premiul acordat de public pe internet va fi în valoare de 500 zloți.

 

De asemenea, filmele premiate vor fi prezentate publicului în cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Pasionaților de Călătorii „Rozjazdy”, la data de 22 martie 2014.


Filmul propus pentru concurs trebuie încărcat pe canalul YouTube, iar linkul către film împreună cu formularul de înscriere trebuie trimise la adresa de e-mail: klubkfn@wp.plFilmul nu poate depăși durata de 6 minute.

Termenul limită de înscriere a filmelor este 24 februarie 2014.
Filmele acceptate de către organizatori vor fi încărcate pe canalul oficial YouTube al concursului: www.youtube.com/user/ROZJAZDY.

Procesul de votare pe internet în urma căruia va fi ales cel mai bun film se va desfășura în perioada 1-17 martie 2014.

 

Regulamentul detaliat al concursului și formularul de înscriere pot fi descărcate de la adresa www.dkchwalowice.pl/index.php/pobieralnia/category/3-festiwale.

Informații suplimentare referitoare la concurs pot fi obținute de la coordonatorul Mirosław Ropiak, tel. +48 694 432 676 sau la adresa e-mail: klubkfn@wp.pl și la numărul de telefon +48 32 4216222.