Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concerte rock cu Obscure Sphinx și Thy Disease

Sâmbătă, 11 aprilie și duminică, 12 aprilie iubitorii muzicii rock din Baia Mare și București sunt invitați la concertele în premieră în România care vor fi susținute de formațiile poloneze Obscure Sphinx și Thy Disease, aflate în turneu în Europa.

Concerte rock cu Obscure Sphinx și Thy Disease

11 aprilie, ora 20.00 – Rock N’Road Pub, str. George Coșbuc nr. 50, Baia Mare
12 aprilie, ora 20.00 – Rock’N Regie Bar,  str. Gheorghe Ranetti nr. 23, București

OBSCURE SPHINX (post doom metal/Polonia)

Formată în 2008, la Varșovia, formația Obscure Sphinx a explodat repede pe scena poloneză prin muzica lor originală: un amestec dezarmant de post metal, doom metal, post rock, sludge și progressive metal. Senzaționali prin incredibilul mix stilistic, Obscure Sphinx te lasă fără cuvinte și prin punerea rarisimă în scenă: alături de impecabila voce feminină Wielebna avem în formație doi mânuitori de chitară cu opt coarde și bas cu șase coarde! Fără îndoială, suficiente motive să îi vedem pe Obscure Sphinx în premieră la București!

THY DISEASE (industrial groove metal/Polonia)

Thy Disease este cel mai la îndemână exemplu pentru ce înseamnă muzica făcută ca la carte. Pornită la drum în urmă cu 16 ani, formația îmbină în cel mai fericit mod pasaje de groove death metal cu sonorități industrial electronice. O abordare care se potrivește la fix în deschiderea Obscure Sphinx, pentru o seară cu doua trupe în premieră, în România!