Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Napszykłat: concerte la Chișinău și Tiraspol

Duetul NAPSZYKŁAT s-a remarcat de-a lungul timpului prin muzica sa originală, devenind în prezent unul dintre cele mai interesante fenomene de pe scena muzicală contemporană din Polonia.

Napszykłat: concerte la Chișinău și Tiraspol

11 aprilie, ora 19.00 - Centrul Cultural Art-Labyrinth, str. Sfatul Țării nr. 8, Chișinău
12 aprilie, ora 19.00 - Clubul N19, str. 25 Octombrie nr. 104, Tiraspol


NAPSZYKŁAT, compus din Robert Piernikowski și Marek Karolczyk, produce o muzică experimentală aflată la granița dintre electronic și acustic, împletind elemente de hip-hop, muzică electronică contemporană, noise și dubstep cu vocea lui Piernikowski, care este totodată autorul textelor.

Muzica formației s-a bucurat de apreciere nu numai în țară, dar și în străinătate, fapt certificat de prezența duetului la multe festivaluri, printre altele la Wilsonic Festival (Bratislava), Next Festival (Bratislava), Pulse Festival (Londra), Unsound Festival (New York), Primavera Festival (Barcelona), Open'er Festival (Gdynia), OFF Festival (Katowice).

Publicat: 15-04-2013

Unde şi când?

Bilete

Chișinău - 40 lei moldovenești Tiraspol - 30 lei moldovenești

Parteneri

Art-Labyrinth Chişinău