Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concert ZAMILSKA la Electrolive Session Iași

Considerată un fenomen al muzicii electronice poloneze, Natalia Zamilska va susține pe 22 mai un concert în cadrul ElectroLive Session din Iași - Festivalul Internațional de Muzică electronică şi Arte vizuale.

Concert ZAMILSKA la Electrolive Session Iași

ZAMILSKA îşi propune să-şi menţină titlul de „regină a muzicii techno poloneze” obţinut în urma lansării, în 2014, a albumului său de debut, „Untune”. Cu o diplomă obţinută la Universitatea din Silezia în Social and Cultural Animation, vizualele sunt complementare muzicii sale caracterizată de bass-driven noise, broken techno sau raw & heavy techno. Show-urile live, marca ZAMILSKA, sunt adevărate izbucniri vibrante, deosebit de pasionale, spectaculoase şi captivante, oferind publicului o experienţă artistică totală.