Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concert KLIMT în clubul Panic! din Bucureşti

Formaţia poloneză de muzică alternativă Klimt va susține un concert în clubul Panic! din Bucureşti (str. Academiei nr. 19) joi, 28 martie, de la ora 22.30. În deschidere (ora 21.00), va cânta formația post-rock Afformance din Grecia.

Concert KLIMT în clubul Panic! din Bucureşti

Fondată în anul 2007 de către Antoni Budziński, chitaristul formației Saluminesia, KLIMT a debutat în luna mai a aceluiași an cu piesa „Ennui”.

Albumul de debut, intitulat „Tonuri tomnatice de melancolie” / „Jesienne odcienie melancholii” (martie 2008), s-a bucurat de recenzii pozitive în multe reviste poloneze de profil. 

„Agape”, al doilea album al formației, a apărut în februarie 2011.

Klimt a participat la Open’er Festival, Seven Festival, SpaceFest ş.a.

Klimt nu acordă atenție doar tehnicii în interpretare, ci și atmosferei create de compozițiile sale, care, de altfel, îmbie spre meditație și relaxare. Budziński a îmbinat maiestuos sunetul de chitară cu electronica ambientală. Clar, un disc pentru iubitorii de noi sunete experimentale. - Krzysztof Kowalewicz, „Gazeta Wyborcza” - despre albumul de debut al formației

Antoni Budziński - voce, chitară
Wojtek Dobrzyński - chitară
Aleksander Gruszczyński - contrabas
Michał Hryniewicz - clape
Jan Budziński - tobe