Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

#ComorileUNESCO

Două mii de delegați UNESCO din peste 170 de țări se vor întâlni la Cracovia în perioada 2-12 iulie pentru a discuta despre protejarea celor mai valoroase comori ale civilizației, culturii și naturii. Este o bună ocazie pentru a afla mai multe despre această organizație și despre patrimoniul polonez și cel românesc. Participă la acțiunea noastră #ComorileUNESCO!

Foto: Mariusz Cieszewski
#ComorileUNESCO

Polonia și România sunt membrii activi ai UNESCO. Ambele țări au, de asemenea, multe de arătat oaspeților care le vizitează. Pe durata consultărilor din cadrul celei de-a 41-a sesiuni a Comitetului Mondial UNESCO de la Cracovia delegații vor decide, printre altele, care dintre cele 34 de situri nominalizate vor fi incluse în prestigioasa listă a patrimoniului mondial UNESCO. 

Între timp noi, pe profilul facebook.com/institutulpolonez, vă vom prezenta cele mai valoroase #comorileUNESCO din Polonia și din România. Merită să le cunoașteți și să le vizitați în vacanțe!

În zilele de 30 iunie și 3, 5, 7 iulie vă invităm să participați la un concurs electronic despre cele mai importante monumente din ambele țări. Vom avea ca premii diferite obiecte!