Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

„Cântec de leagăn din Phnom Penh”, la București

Anul acesta Polonia a participat în competiția Festivalului Astra Film de la Sibiu cu lungmetrajul „Cântec de leagăn din Phnom Penh” în regia lui Paweł Kloc, care a primit marele premiu în competiția internațională. Dacă l-ați ratat la Sibiu, îl puteți vedea în cadrul retrospectivei de la București care reunește cele mai bune filme din festival.

„Cântec de leagăn din Phnom Penh”, la București

16 decembrie, ora 19.00 - Noul Cinematograf al Regizoruui Român (Muzeul Țăranului Român), intrarea din str. Monetăriei nr. 3
 

CÂNTEC DE LEAGĂN DIN PHNOM PENH
regia Paweł Kloc
Polonia, 2011, 98 min.

Toată lumea are un secret. Secretul viitorului. Cântec de leagăn din Phnom Penh este povestea personală a unui bărbat în căutare de iubire și acceptare. Ilan Schickman a plecat din Israel visând la o nouă viață. Acum el locuiește în Phnom Penh, Cambodgia, cu iubita lui Saran și cele două fiice, încercând să-și câștige existența ca ghicitor ambulant.