Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Forumul Patrimoniului Europei Centrale la Cracovia

Până pe data de 10 februarie 2013 academicienii, studenții și toți cei interesați pot trimite referate pentru cea de-a doua ediție a Forumului Patrimoniului Europei Centrale. Această conferință este menită să fie o ocazie pentru dialog și schimb de experiență pe tema patrimoniului cultural. Forumul va avea loc între 12 și 14 iunie 2013 la Cracovia.

Forumul Patrimoniului Europei Centrale la Cracovia

Forumul Patrimoniului Europei Centrale, ediția a 2-a, este continuarea primei întâlniri organizate în anul 2011, sub același generic. Participanții vor discuta despre problemele contemporane și de imediată actualitate din domeniul patrimoniului cultural și vor aborda situații și cazuri concrete din Europa Centrală și din întreaga lume. Sesiunile vor fi structurate conform criteriului geografic - o parte dintre referate vor aborda cazuri din țări membre ale Grupului de la Vișegrad, iar o altă parte va conține studii comparative și cazuri internaționale relevante pentru Europa Centrală. Forumul se va desfășura în cadrul președinției poloneze a Grupului de la Vișegrad.

Detalii cu privire la acest forum se găsesc în documentul Call for papers disponibil pe pagina Centrului Internațional Cultural.