Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Burse la Studiul Europei de Est al UW

Institutul Studiul Europei de Est a Universității din Varșovia realizează programe de bursă adresate studenților și tinerilor academicieni din țările membre ale Parteneriatului Estic și din zona Balcanilor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 martie, în cazul bursei pentru studii de licență și masterat, respectiv 15 aprilie, pentru bursa destinată cercetătorilor științifici.

Burse la Studiul Europei de Est al UW

Pentru Bursa și Grantul de Cercetare „Krzysztof Skubiszewski” pot aplica cercetătorii și academicienii cu gradul științific de doctor sau care au o experiență considerabilă în domeniu și nu depășesc vârsta de patruzeci de ani. Scopul programului este promovarea democrației și respectarea drepturilor omului, statului de drept și principiilor de drept în relațiile internaționale. Stagiile de cercetare vor fi efectuate așadar într-una din următoarele discipline: drept (în special drepturile omului, dreptul constituțional, dreptul internațional), științe politice, istoria recentă. Mai multe informații se găsesc aici http://www.skubi.net/stypendium2012_en.html.

Absolvenții de liceu și de facultate pot aplica pentru burse de studii în programele de bachelor și masterat pentru anii 2013-2015.

 

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)