Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Anunț vânzare autoturism

Institutul Polonez din București anunță vânzarea unui autoturism marca Ford S-Max prin licitație publică. Ofertele pot fi depuse la sediul Institutului în zilele lucrătoare, până la data de 18.12.2014, ora 10.00.

Anunț vânzare autoturism

ANUNȚ

Institutul Polonez din București

Popa Savu 28, București

anunță vânzarea unui autoturism marca Ford S-Max

prin licitație publică

 

I.              Obiectul licitației – autoturism persoane marca Ford S-Max Trend 2,0 TDCI 140 HP, an de fabricație 2009, diesel; kilometraj – 122.000 km, culoare – argintiu metalizat.

II.             Dotări suplimentare: radio cu CD player, climatizare, set cauciucuri de iarnă, sistem de închidere centralizată, sistem electric de deschidere a geamurilor.

III.            Prețul de pornire – 5.500,- euro.

IV.            Deschiderea plicurilor cu oferte de către comisie va avea loc la data de 18.12.2014, ora 11.00, la sediul Institutului Polonez din București, Popa Savu 28, București.

V.             Condiția de participare la licitație este plata unei garanții în sumă de 275,- euro. Garanția se va achita în numerar sau prin transfer bancar din contul participantului la licitație în contul Institutului Polonez din București     RO 87 INGB 0001 0005 4697 0721 sau se va plăti la casa Ambasadei Republicii Polone la București, Aleea Alexandru 23, București 011821, cu mențiunea „garanție Ford”, până la data de 18.12.2014, ora 10.00.

VI.            Anterior depunerii ofertelor, persoanele interesate să achiziționeze autoturismul au posibilitatea de a viziona obiectul licitației și au obligația de a lua la cunoștință de documentația acestuia la Ambasada RP la București, după ce, în prealabil au convenit telefonic vizionarea, cu persoana de contact împuternicită de către Directorul Institutului Polonez, la numărul fix 0040212244556.

VII.           Ofertele se vor depune în plic închis la sediul Institutului Polonez din București, aflat pe str. Popa Savu 28, București. Pe plic va fi trecută mențiunea „Ofertă de cumpărare a autoturismului Ford S-Max”. Ofertele pot fi depuse în zilele lucrătoare, până la data de 18.12.2014, ora 10.00.

VIII.          Ofertele trebuie să conțină:

1.     Numele și prenumele persoanei fizice sau denumirea firmei și sediul acesteia, nr. de telefon, adresa de e-mail.

2.     Prețul oferit, care să nu fie mai mic decât prețul de pornire.

3.     Declarația ofertantului că a luat cunoștință de statutul legal și starea de fapt a autoturismului sau asumarea răspunderii pentru efectele rezultate în urma renunțării la vizionare.

IX.            Persoana fizică câștigătoare a licitației trebuie să posede: carte de identitate și dovada că a efectuat plata garanției, precum și să semneze declarația că a luat la cunoștință de statutul legal și de starea de fapt a autoturismului, iar persoana reprezentând o persoană juridică, va prezenta, în plus, împuternicirea corespunzătoare și un extras recent de cazier judiciar. În cazul copiei extrasului, copia va fi certificată ca fiind conformă cu originalul documentului.

X.             În cazul în care prețul cel mai mare oferit va fi propus de mai mulți ofertanți, aceștia vor licitata între ei.

XI.            De asemenea, informăm că, în situația cumpărării autoturismului de către o persoană fizică, aceasta va avea obligația de a plăti impozitul pentru autoturisme „second hand”,  în sumă de 868,48 lei.

XII.           Termenul limită pentru achitarea prețului autoturismului, din care a fost scăzută valoarea garanției, este data încheierii contractului. Contractul va fi încheiat până la data de 23 decembrie 2014.

XIII.          „Garanția depusă de către ofertanții ale căror oferte nu au fost selectate sau au fost respinse, va fi returnată în termen de 7 zile, calculate de la data efectuării selecției sau a respingerii ofertei. Institutul Polonez va informa ofertanții, prin mail, despre faptul că oferta lor nu a fost selectată sau a fost respinsă. Persoanele care au achitat garanția în numerar la casa Ambasadei Republicii Polone la București trebuie să se prezinte la Ambasadă în termenul sus-menționat, pentru a ridica sumele ce li se cuvin. Persoanelor care au achitat garanția în contul bancar al Institutului Polonez din București, sumele respective le vor fi returnate direct, prin transfer bancar, după dispoziția scrisă a ofertantului ca transferul să fie efectuat, în care vor fi indicate contul bancar și datele ofertantului.”

XIV.          Directorul Institutului Polonez din București își rezervă dreptul de a schimba data începerii licitației sau de a anula licitația, fără obligația de a-și motiva decizia.