Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Animații poloneze la Arad

Duminică, 19 ianuarie, la ora 19.00, prezentăm în Clubul Nerv din Arad (bd. Revoluției nr. 78) lucrările laureaților primei ediții a Festivalului Național de Animație Poloneză „O!PLA”, dar și animații din categoria „off”, realizate de artiști independenți. Intrare liberă!

Animații poloneze la Arad

Festivalul Național de Animație Poloneză „O!PLA” este o inițiativă a Animation Across Borders. Prima ediție a Festivalului s-a desfășurat în perioada 5.04.- 9.06.2013, în 21 de localități din Polonia, și a avut un public foarte numeros, de peste 5000 de spectatori.

O!PLA (O!PLA înseamnă: O! Animație Poloneză!) este mai înainte de toate o încercare de a obține un contact și de a construi o relație între spectatorul polonez și animația poloneză de autor, dar și de a promova, în țară și în străinătate, una dintre cele mai mari comori ale culturii poloneze – filmul de animație, care continuă să fie una dintre cele mai importante sfere ale artei poloneze. La baza O!PLA se află concursul național al celor mai noi animații poloneze pentru adulți, care este însoțit de retrospective, proiecții de animații pentru copii și tineri, ateliere de animație, concerte, vernisaje. Ceea ce oferă o notă distinctă Festivalului este faptul că jurizarea este făcută chiar de către publicul prezent la proiecții, ei fiind cei care aleg câștigătorii.

O!PLA 2014 se va desfășura în perioada 21 martie-8 iunie 2014.